Online Matbaacılık
Buradasınız: Anasayfa / BLOG
13 Nisan 2020, Pazartesi
Online Matbaacılık
Online Matbaacılık Günümüzde Müşterilerimize Ekstra Zaman Kazandıran ve İşlerin Daha Sistemli Çıkmasına Olanak Sağlamaktadır.
Online Matbaacılık

    Merhabalar, öncelikle içinden geçtiğimiz Korona ile savaştığımız şu zorlu günlerde önce sağlığımızı düşünmek gereken önlemleri mutlak almamız gerekmektedir.

    Her sektörün etkilendiği kadar biz reklam ve matbaa sektöründe direk işletmeler ile çalışmalar yürütmemizden dolayı ciddi derecede işlerimizin durma seviyesine düştüğünü söyleyebiliriz.

    Bu durumda neler yapılmalı, üretim ve ihtiyaçlar nasıl karşılanmalı bunları ekibimiz ile sürekli iletişim halinde değerlendirmekteyiz.

    Sürecin ne kadar süreceğinden bağımsız çalışmalarımızı kısmi olarak ta olsa sürdürmek durumundayız. Online Matbaa hizmetine daha fazla ağırlık vererek sadece baskı hizmeti değil, aynı zamanda tasarım desteği ve müşterilerimizin bu dönemde asgari reklam ihtiyaçlarını çeşitli internet olanakları ile sosyal medya ve Web Tasarım ekibimiz ile e-ticaret, pazaryeri, online hizmet sağlayabilecek olan müşterilerimiz için aralıksız üretmeye devam etmektedirler.

    Grafik Ofisi genç yelpazesi ile sektörde belirli alanlarda kısıtlanarak değil çalışma alanlarını sürekli geneşleterek kısa sürede büyük ivme kazanmış olup bu enerjisini ilk günden bu güne taşıyan ise mutlak ekip olarak üretmenin sonucu olduğunu yeri geldiğinde sürekli yinelemetedir.

    Önümüzdeki süreçte iki yeni internet projemizi güncelleyerek müşterilerimize daha fazla hizmet sunmayı hedefliyoruz. Üretmenin sevincini ve mutluluğunu her bitirdiğimiz projeden sonra müşterilerimizle paylaşmak bizleri onurlandırıyor. 

    Değerli müşterilerimiz, sizlere bu zorlu günlerde daha fazla destek verebilmek adına 7/24 online hizmetinizdeyiz. umarız biran önce Korona virüs'ten kurtulur rahat bir nefes alırız. Bu süreçte hastalık ile kahramanca mücadele eden sağlık çalışanlarına sonsuz teşekkür dileklerimizi iletir.

    Sağlıklı günler dilerim. 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın